Beboerne

Familieværket

Drømmen er en ramme, der kan rumme forskelligheder og fremme trivsel for alle børnefamilier.

Visionen er således at skabe de rammer, der skal til for at skabe et rum, hvor der er grobund for børnefamiliers trivsel. 
Det være sig i form af socialt samvær og aktiviteter, vidensdeling og oplægsaftener eller åben rådgivning med sundhedsplejersker, familieterapeuter mm.

Vi har indrettet 90 km2 i kælderen til formålet. Tanken er, at halvdelen af lokalerne skal være frit tilgængelige alle ugens dage kl. 08.00 – 22.00.
Den anden halvdel skal kunne bookes til diverse formål. Pt. har vi hjemmeskolegruppe, barselscafé (Folkekirkens Familiestøtte) og Fars Legestue.

Udover de grupper som allerede bruger Familieværket, skal der med tiden findes relevante samarbejdspartnere og bygges aktiviteter på. Det kunne være en ammevejleder, en ekspert i babymassage og zoneterapi, en dag om ernæring og fx madpakker, et oplæg om babytegn, BLW, teenagere osv.

Vi håber, at Familieværket med tiden udvikler sig til en paraply, der rummer de fleste aspekter af børnefamiliens liv.

Læs mere om det HER

HEADSPEACE

Har du brug for nogen at tale med – eller kender du én, der har?

Du kan kontakte headspace Herning på telefonnummer  53 73 30 08, sende en mail til herning@headspace.dk

Du må også meget gerne bare kigge forbi! Vores medarbejdere vil tage godt imod dig, og du vil hurtigst muligt komme til at snakke med en eller flere rådgivere.

Vi glæder os til at se dig 🙂

Du kan læse mere på vores hjemmeside

Herning E-sport

Herning Esport blev i 2019 stiftet med det formål at gøre esporten mere tilgængelig i Herning Kommune. Vi er en Esport forening drevet af ildsjæle, der alle ønsker at give vores medlemmer en rigtig god og lærerig  oplevelse, når de spiller eller dyrker Esport hos os.

Læs mere på vores hjemmeside

 

Herning Billedskole

På billedskolens hold undervises i maleri, tegning, skulptur, installation og blandformer. Vores undervisere er kunstnere, billedkunstlærere og andre med billedkunstneriske kompetencer og erfaring i undervisning.


Billedskolen tilbyder også kurser for lærere og pædagoger, temakurser for skoleklasser, forløb for børnehaver, konfirmationshold og andre interessegrupper.
Klik på de gule felter herunder og se hvilke hold vi tilbyder. Du kan også orientere dig i menuen til venstre.
Har du spørgsmål så skriv eller ring til else@herningbilledskole.dk – tlf. 21442714.

Ellers læs mere på vores hjemmeside

 

Er du beboer i Huset og mangler du på listen, kontakt venligst kontoret.