fbpx

Velkommen til Huset No7 -

OBS OBS OBS - kontoret har lukket mandag 23/5 og tirsdag 24/5 2022
Huset No7 er et kulturhus, der danner ramme om kulturelle oplevelser, kreativ selvudfoldelse, møde- og forsamlingsvirksomhed samt social samvær. Huset No7 skal være en udviklingsorienteret og væsentlig aktør, der i et aktivt og åbent samspil med kulturmiljøet og Huset No7’s brugergrupperinger bidrager til skabelsen af et varigt og mangfoldigt udbud af kulturelle tilbud til borgerne i Herning. Huset No7 skal arbejde ud fra begreberne ”mangfoldighed” og ”tillid”. Hemmeligheden bag et levende kulturhus er, at mange forskellige borgere føler ejeskab og ansvar for huset.

HUSET No7´s FACILITETER

  • Mødelokaler
  • Værksteder
  • Café
  • 2 multisale
  • Legerum
  • Fælles-oasen
  • Kulturgården
  • Udstillinger

         Velkommen

Kunst & kultur

Huset No7 vil gøre en særlig indsats for vækstlag inden for diverse genrer, ligesom det vil stille husets scener til rådighed for amatører og andre glade kulturformidlere gennem forskellige aktiviteter. Huset No7 vil stille hjælp og ressourcer til rådighed målrettet brugergrupper og andre aktører, der ønsker at benytte en af husets scener. Det skal være en oplevelse at gå gennem huset, hvorfor hele huset skal præges af skiftende udstillinger; alt fra billedkunst, skulptur- og smykkekunst.

Kom og oplev husets hyggelige Café

SE MERE

VÆRKSTEDER

Huset No7 stiller diverse kreative værksteder til gratis disposition for interesserede brugere. Målet med et åbent værkstedsmiljø er, at brugerne kan blive inspireret af hinanden i deres kreative proces.

LÆS MERE

LOKALELEJE & UDLÅN

Foreninger, politiske organisationer og grupper hjemmehørende i Herning Kommune, hvis arrangement eller virksomhed har et alment, kulturelt eller oplysende sigte, kan efter ansøgning få stillet lokaler vederlagsfrit til rådighed. Foreninger m.v. skal kunne dokumentere, at de er hjemmehørende i Herning Kommune.
Øvrige institutioner og erhvervsvirksomheder i eller med tilknytning til Herning Kommune kan leje lokaler efter fastsatte takster.
Det er til en hver tid op til administrationen i Huset No7 at afgøre, hvorvidt en forespørgsel på lån af lokaler falder inden for Husets formål.

LEGERUM

Kom og oplev legerummet – stedet der udfordrer børns nysgerrighed.