fbpx
Loading Map....

DATO / TID
Dato(er) - 09/03/2018
20:00 - 22:00

STED
Lillesal

KATEGORI


Et anderledes og fængslende stand-up show med Brian Nygaard, Lars RS og Patrick “Padden” Vallys.
Mød 3 mænd, der alle er vokset op i hårde gademiljøer, hvor vold, stoffer og halvlange domme var dagligdag, og hvor samfundets normale regler ikke altid blev overholdt. Det er showet om hvordan livet som ”voksen” kan være svært, når man ikke engang har lært at være barn. Det er hårdtslående humor, der bevæger sig mellem det tragiske, det alvorlige, det skøre, det absurde og helt fjollede.
De 3 komikere har tilsammen fået 51 fængselsdomme og siddet inde i 21 år. Før i tiden kunne de tømme et bryggeri på en weekend, nikke skaller uden grund og konsumere al nervemedicin fra ethvert middelstort apotek på en dårlig dag. De har haft 150 jobs – og er blevet fyret fra de 149.
I dag er de alle 3 ikke bare clean, ædru og kriminalitetsfri, men de er også livsglade, på ret køl, energifyldte og klar til at dele deres historier. Derfor byder de nu deres lettere blakkede fortid op til dans gennem stand-up.

[sama_button url=”https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?back=1&seccode=936cbe92dd” icon=”” iconpos=”left” target=”_self” bgcolor=”alizarin-btn” size=”medium-btn” border=”no” corner=”no”]KØB[/sama_button]

BILLETKØB