fbpx
Dette event er overstået og arkiveret.

Huset No7 - Kevin Magnussen – Comeback Kid

Kevin Magnussen har gjort comeback i Formel 1 – for anden gang!

Det er svært at komme ind motorsportens kongeklasse. Kun en lille håndfuld kørere har formået at vende tilbage til sporten efter en pause. At gøre comeback to gange? Det er vist kun Kevin Magnussen, der har gjort det.

Magnussens Formel 1-karriere har været en rutsjebanetur med utallige op- og nedture. Med det seneste comeback, der bragte ham tilbage til Haas-teamet efter et års pause, er der netop nu masser af optur. Han har leveret en fornem sæsonstart, og Formel 1-karrieren er igen på skinner.

Formel 1-journalist Peter Nygaard har fulgt Kevin Magnussen gennem hele karrieren. Fra de føre ture i gokart som treårig over den sensationelle Formel 1-debut, da Magnussen i 2014 sluttede på andenpladsen i Australiens Grand Prix.

Fra den frustrerende reservetjans hos McLaren i 2015 til det første comeback hos Renault. Fra de fire år hos Haas, der førte frem til det, Magnussen selv mente var et definitivt farvel til Formel 1 efter 2020-sæsonen.

Og frem til det imponerende 2022-comeback.

I foredraget ’Kevin Magnussen – comeback kid’ fortæller Peter Nygaard med røverhistorier og insight-viden om Kevin Magnussens utrolige Formel 1-karriere. En karriere, det netop nu drøner derudaf med 300 km/t!

« Tilbage