fbpx
Loading Map....

DATO / TID
Dato(er) - 23/03/2018
20:00 - 22:00

STED
Lillesal

KATEGORI


JOKES er Nikolaj Wulffs første comedy special. Forestillingen handler om at tro på sig selv, forfølge drengedrømmen og skrive klichéfyldte pressetekster til sit eget show. Halløj!

Det bliver en top-grineren aften, når Nikolaj tager publikum med ud på sin rejse mod at blive en rigtig komiker… En rejse, der bød på vanvittige oplevelser i hele landet – lige fra en nærdødsoplevelse i Esbjerg, til et forsvundet køleskab i Randers.

Til den pressetekst, Nikolaj selv har skrevet, udtaler han følgende: ”Jeg ser det lidt som min sidste afhandling, inden jeg får min comedybachelor… Showet handler om mine bedste, værste og vildeste oplevelser på turen gennem stand-up verdenen og jeg glæder mig vanvittigt meget til at vise det til jer alle sammen!”

SUPPORT: Nikolaj Wulff er meget stolt af at kunne præsentere komiker, gøgler og lolmaskine Mortenn som fast support-act på hele danmarkstournéen. Ved lejlighed bliver der også præsenteret lokalt stand-up talent som opvarmning.

SPØRGSMÅL: Alle henvendelser omkring afviklingen af showet kan stilles direkte her i begivenheden – eller som privatbesked til spillestedet eller Nikolaj Wulff. Tøv ikke med at skrive, hvis der er noget som helst vi kan hjælpe med.

GRUPPERABAT: Er I en større forsamling, der gerne vil ind og se showet? Skriv en besked direkte til Nikolaj Wulff på Facebook og modtag et uforpligtende tilbud.

???? Billetpris: 75,- // 50,-
Billetter og mere info: www.nikolajwulff.dk

BILLETKØB